promo

Sklad vrtca

Nagovor Upravnega odbora Sklada

Preberi več
 

Zbiranje prispevkov za Sklad vrtca – poslane položnice

Preberi več
 

Nagovor Upravnega odbora Sklada

Spoštovani starši in skrbniki otrok vključenih v Vrtec Zelena jama

Od svoje ustanovitve novembra 2013 je Sklad Vrtca Zelena jama polno zaživel, tudi z vašo pomočjo. V Upravnem Odboru Sklada se trudimo vestno izpolnjevati nalogo Sklada – z zbranimi sredstvi smo tako ugodili že številnim prošnjam za nakup nadstandardne opreme in odobrili sredstva za izvedbo tistih obogatitvenih aktivnosti, ki niso predvidene v rednem programu vrtca. S tem se trudimo obogatiti bivanje vseh otrok v našem vrtcu. Naše pozornosti pa so deležni tudi otroci, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin – del sredstev smo tako razporedili pomoči potrebnim socialno ogroženim družinam.
Kot veste vas dvakrat letno z izdajo plačilnih nalogov pozovemo, da prispevate v Sklad. Na tem mestu se vam želimo zopet zahvaliti za vašo veliko odzivnost in vse vaše prispevke.

Prve, najtežje korake, smo prehodili previdno. Zdaj upamo, da bomo zlahka in brez preprek vedno znova dosegli naš cilj – da preko Sklada starši pomagamo staršem družno delati za skupno dobro vseh naših otrok. Upamo, da nam boste pomagali doseči ta cilj z vašimi prispevki v okviru vaših zmožnosti.

Upravni odbor Sklada

 

Obvestila Vrtca

RAZPIS ZA UVELJAVITEV SUBVENCIJE IZ SREDSTEV SKLADA VRTCA ZELENA JAMA ZA OBDOBJE MAREC 2019 - JUNIJ 2019

NOVONa podlagi 10. člena Pravilnika o kriterijih za porabo in dodeljevanje finančnih sredstev iz Sklada Vrtca Zelena Jama, Upravni odbor Sklada objavlja:

Preberi več
 
VPIS OTROK V VRTEC

Bliža se čas vpisa otrok v vrtce, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Ljubljana, zato smo vam pripravili nekaj pojasnil in navodil.

Preberi več
 
Obvestilo o vpisu predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2019-2020

Preberi več

 
Znižanje plačila vrtca v primeru zamujanja izdane odločbe

Več>>

 
Uradne ure

So v vseh enotah  vsak torek od 13.00 do 15.00 ure ter zadnji ponedeljek v mesecu v prostorih uprave vrtca Zelena jama, Zvezna ulica 24, od 13.00 do 17.00 ure.