promo

Sklad vrtca

Nagovor Upravnega odbora Sklada

Preberi več
 

Zbiranje prispevkov za Sklad vrtca – poslane položnice

Preberi več
 

Nagovor Upravnega odbora Sklada

Spoštovani starši in skrbniki otrok vključenih v Vrtec Zelena jama

Od svoje ustanovitve novembra 2013 je Sklad Vrtca Zelena jama polno zaživel, tudi z vašo pomočjo. V Upravnem Odboru Sklada se trudimo vestno izpolnjevati nalogo Sklada – z zbranimi sredstvi smo tako ugodili že številnim prošnjam za nakup nadstandardne opreme in odobrili sredstva za izvedbo tistih obogatitvenih aktivnosti, ki niso predvidene v rednem programu vrtca. S tem se trudimo obogatiti bivanje vseh otrok v našem vrtcu. Naše pozornosti pa so deležni tudi otroci, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin – del sredstev smo tako razporedili pomoči potrebnim socialno ogroženim družinam.
Kot veste vas dvakrat letno z izdajo plačilnih nalogov pozovemo, da prispevate v Sklad. Na tem mestu se vam želimo zopet zahvaliti za vašo veliko odzivnost in vse vaše prispevke.

Prve, najtežje korake, smo prehodili previdno. Zdaj upamo, da bomo zlahka in brez preprek vedno znova dosegli naš cilj – da preko Sklada starši pomagamo staršem družno delati za skupno dobro vseh naših otrok. Upamo, da nam boste pomagali doseči ta cilj z vašimi prispevki v okviru vaših zmožnosti.

Upravni odbor Sklada

 

Obvestila Vrtca

NOVOSTI VPISA 2018-19

Obveščamo vas, da je bil v petek, 9. 2. 2018, v Uradnem listu št. 8/2018 objavljen Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o sprejemu otrok v vrtec.

- NOVOSTI VPISA 18/19
- Nov odlok o sprejemu otrok
- VLOGA ZA VPIS OTROKA

 
Obvestilo o vpisu predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2018-2019

Preberi več

 
Omogočanje uporabe vrtčevih prostorov zunanjim ponudnikom

Pogovor je odprt        

Preberi več

 
Logopedski kotiček

Spoštovani starši!

Za vas smo pripravili povezavo do spletne strani "Logopedski kotiček", v katerem najdete konkretne nasvete, ideje in ustrezne spodbude za govorno-jezikovni razvoj vaših otrok.

Preberi več
 
Uradne ure

So v vseh enotah  vsak torek od 13.00 do 15.00 ure ter zadnji ponedeljek v mesecu v prostorih uprave vrtca Zelena jama, Zvezna ulica 24, od 13.00 do 17.00 ure.