promo
Dogodki
IGRA S ŠKATLAMI

V januarju smo se v skupini Pikapolonice igrali s škatlami. Prevažali smo jih po igralnici, plezali vanje, se v njih igrali ter skrivali. V veliko veselje nam je bila »Škatla presenečenja", saj smo v njej vsakič našli nekaj zanimivega (milne mehurčke, voščenke, kocke…)

 
 
OBISK STARŠEV

 Srečanje s straši, pripravili smo jim nastop  (ples, petje). S starši smo skupaj zapeli in zaplesali. Preko fotografij so videli, kaj vse se v vrtcu dogaja.

 

 
PRIPRAVE NA PRIHOD STARŠEV

Priprava na prihod srečanje s starši. Za starše smo pripravljali presenečenje. Pred prihodom smo naredili še »Snežne kepce«. V skupino smo povabili Ga. Viko, ki nam je pri tem pomagala

 

 
PROJEKT VODA

Voda, kaj je to? Za kaj jo uporabljamo? Eksperiment: voda /led. S tipom spoznavanje lastnosti – zakonitosti.

 
ŠTIRI TAČKE

 V skupino je prišel na obisk pes Thor. Otroci so bili  navdušeni. Potrebovali so nekaj več časa, da so se sprostili, saj je Thor veliko večji od Kaja. Preživeli smo zanimivo dopoldne. Otroci so se aktivno vključevali v dejavnosti, ki so potekale.

 

 
BIBE IN SVET GLASBE

Mesec januar je bil v skupini Bibe vesel in predvsem glasbeno obarvan. Takoj po novem letu smo si v avli ogledali predstavo S pesmijo in tolkali okoli sveta, pred ogledom smo si izdelali ropotulje, s katerimi smo igrali na predstavi. Spoznavali smo lastne instrumente in ugotovili, da imamo cel ansambel v telesu – roke, noge, prsti, usta… Igrali smo se različne glasbeno didaktične igre in poskušali ločevati glasne in tihe zvoke, barvo glasu, ritem ter slišati dolžino zvoka. Otroci so spoznavali različne instrumente in nanje igrali. Vsi smo zelo uživali in  bili smo v pričakovanju naslednjega dne…

 

 
OBISK KLINIKE ZA KONJE

Žabice smo se v okviru projekta “Moj prijatelj ima štiri tačke “ odpravili na potep na Kliniko za konje v Murglah. Tam smo z jabolki pocrkljali bolne konje in si ogledali njihove bokse za bivanje. Veterinarka Vesna nas je povabila, da smo si ogledali kako konju pobrusijo zobe. Pozdravili pa smo tudi mladega konja takoj, ko se je prebudil po kastraciji. Na koncu pa smo si ogledali še operacijsko sobo.

 

 

 
PREDSTAVITEV KONJ

Na obisk v skupino žabic pride ga. Andreja, ki nam predstavi konje. Spoznamo kakšno nego potrebujejo konji in s čim se prehranjujejo.

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 4