promo
Skupne dejavnosti
VESELI DNEVI KULTURE

V četrtek 31. 1. 2019 smo imeli v avli jasličnih oddelkov pravo zabavo. Klavdija je igrala na harmoniko. Otroci skupin Želvice, Pikapolonice in Sovice so skupaj peli, plesali in se veselili.

 

 
NARODNA GALERIJA

Otroci so obiskali Narodno galerijo, kjer so se zabavali s škratom Galom. Z njegovimi namigi so po galeriji spoznavali različna slikarska dela in reševali zastavljene naloge. Za konec pa so prejeli še “pilule” za bistrost.

 


 
ŽOGICA NOGICA

V Lutkovnem gledališču Ljubljana, smo si ogledali lutkovno predstavo Žogica Nogica.
Babica in Dedek že dolgo živita sama in si močno želita punčko ali fantka, ki bi z njima živel na stara leta. Kar naenkrat skozi okno prileti žogica, ki govori! Lačna je, zato Dedek in Babica odhitita po mleko in kruh. Ko je žogica sama doma, jo skozi odprto okno opazi Zmaj Tolovaj. Vabi jo, naj gre z njim, da se bodo njegovi mali zmajčki lahko igrali z njo. Žogica se sprva brani, ko pa po nesreči razbije lonček, se hitro oprime zmajevega repa in skupaj odletita. Žalostna dedek in babica jo gresta iskat, povsod povprašujeta po njej, dokler na koncu mesta, na visokem drogu ne zaslišita drobnega glasu … Ob pomoči otrok odpihneta hudobne zmaje in rešita Žogico Marogico.

 
S TOLKALI IN GLASBO OKOLI SVETA

V okviru kulturnega abonmaja smo si žabice ogledale glasbeno predstavo  S tolkali in glasbo okoli sveta. Namišljeno smo potovali okoli sveta in spoznavali tipične inštrumente, ki so nas spremljali pri našem petju, se zabavali in na koncu še sami zaigrali na boben KONGA.

 

 
TEČAJ DRSANJA

V okviru športno gibalnega programa Mali sonček, smo Žbice in Zvezdice
 obiskovali tečaj drsanja z izvedbo zunanjega izvajalca Lucy Luka. Na tečaju smo se naučili osnov drsanja in si na koncu tečaja zasluženo nalepili sončka v knjižico za opravljeno nalogo.

 

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 3