promo
Dogodki
GLEDALIŠKE PREDSTAVE in PRAVLJIČNE URICE

V pravljičnem mesecu je tudi čas za pravljice in zgodbice v takšnih in drugačnih oblikah. Tako so si skoraj vse skupine v tem mesecu ogledale kakšno predstavo. Naj si bo ta izvedena iz strani strokovnih delavk ali pa poklicnih igrlacev v gledališču. Tako je bilo mogoče videti : A veš, koliko te imam rad, Kdo je napravil Vidku srajčico, Vila Malina, Delo naj živi ... Otroci nekterih skupin pa so se udeležili pravljičnih uric v knjižnici Fužine.

 

 
OŠ NOVE FUŽINE

OŠ Nove Fužine je povabila skupine 5-6 letnih otrok, da si ogledajo generalko njihove novoletne prireditve za starše, ki jo pripravljajo tudi ob 30. obletnici šole.

 

 

 
AMBASADORJI NASMEHA

Razvojni oddelek iz enote Vejica je obiskal terapevtski par Ambasadorjev nasmeha – Irena in njen pes Sergio. Pogovarjali so se o skrbi za psa, kako mu dajati ukaze, otroci pa so ga lahko hranili, ga česali ter se z njim in ob njem tudi igrali.

 

 
KRASITEV JELKE

V vseh skupinah so v decembrskih dneh izdelovali okraske in potem z njimi krasili novoletne jelke. Otroci iz razvojnega oddelka so medse povabili tudi starše, da so drevesce okrasili skupaj.

 
KO ZADIŠI

Mesec December je še posebej znan po tem, da iz vseh strani diši po takšnih in drugačnih dobrotah. Tudi pri nas ni nič drugače. Skoraj iz vsake skupine so prihajali takšni in drugačni sladki vonji. Pekli so se medenjaki, piškoti raznih vrst, rafaelo kroglice...

 

Galerija>>

 
IGRALNO DOPOLDNE

V enoti  so imele vse skupine igralno dopoldne. Otroci so imeli možnost, da raziščejo vsako igralnico in se tam tudi igrajo.

 
DEDEK MRAZ

Dedek Mraz je obiskal tudi otroke v enoti Vejica. Otroke je razveselil z darilom, oni pa so mu zapeli pesmice.

 

 
NOVOLETNA ZABAVA IN SLAVNOSTNO KOSILO

Tradicionalno v našem vrtcu poteka novoletna zabava na kateri ne manjka plesa, petja, zabave. Sama zabava pa se zaključi s slavnostim kosilom. Otroci iz vseh skupin pripravijo slavnostne pogrinjke in mize, katere  postavijo na hodnik, kjer ta dan poteka ob soju svečk, lučk in glasbi skupno kosilo.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 4