promo
Dogodki
DRSANJE

Za skupine 5-6 letnih otrok je bilo od 22.1. do 29.1.2019 organiziran tečaj drsanja. Potekal je v Ledeni dvorani v Zalogu. Tečaj je izvajalo društvo Lucky Luka in se ga je udeležilo 59 otrok iz treh skupin. Zadnji dan tečaja so si starši lahko ogledali kako spretni so otroci na drsalkah...

 

Galerija>>

 
ZIMSKE RADOSTI

Zima nam je postregla z belo odejo in tako so otroci uživali v zimskih radosti kot so izdelovanje snežakov, kepanje, sankanje...

 

 
AMBASADORJI NASMEHA

Otroci so tokrat v sklopu projekta spoznavali konja. Spoznali so kakšno opremo potrebujemo za skrb konja, kakšen je konj in kako pravilno skrbimo za njega.

 

 
GLEDALIŠKE PREDSTAVE in PRAVLJIČNE URICE

V pravljičnem mesecu je tudi čas za pravljice in zgodbice v takšnih in drugačnih oblikah. Tako so si skoraj vse skupine v tem mesecu ogledale kakšno predstavo. Naj si bo ta izvedena iz strani strokovnih delavk ali pa poklicnih igrlacev v gledališču. Tako je bilo mogoče videti : A veš, koliko te imam rad, Kdo je napravil Vidku srajčico, Vila Malina, Delo naj živi ... Otroci nekterih skupin pa so se udeležili pravljičnih uric v knjižnici Fužine.

 

 
OŠ NOVE FUŽINE

OŠ Nove Fužine je povabila skupine 5-6 letnih otrok, da si ogledajo generalko njihove novoletne prireditve za starše, ki jo pripravljajo tudi ob 30. obletnici šole.

 

 

 
AMBASADORJI NASMEHA

Razvojni oddelek iz enote Vejica je obiskal terapevtski par Ambasadorjev nasmeha – Irena in njen pes Sergio. Pogovarjali so se o skrbi za psa, kako mu dajati ukaze, otroci pa so ga lahko hranili, ga česali ter se z njim in ob njem tudi igrali.

 

 
KRASITEV JELKE

V vseh skupinah so v decembrskih dneh izdelovali okraske in potem z njimi krasili novoletne jelke. Otroci iz razvojnega oddelka so medse povabili tudi starše, da so drevesce okrasili skupaj.

 
KO ZADIŠI

Mesec December je še posebej znan po tem, da iz vseh strani diši po takšnih in drugačnih dobrotah. Tudi pri nas ni nič drugače. Skoraj iz vsake skupine so prihajali takšni in drugačni sladki vonji. Pekli so se medenjaki, piškoti raznih vrst, rafaelo kroglice...

 

Galerija>>

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 4