promo
Dogodki
Uvajanje najmlajših

Na novo so v vrtec začeli prihajati otroci štirih skupin prvega starostnega obdobja, pa tudi v ostalih skupinah se je našel kakšen novinček. Za te otroke je predvsem v prvem tednu potekalo uvajanje v sodelovanju s starši. Starši so tako sami uvedli otroka v skupino, ob tem pa tudi sami spoznavali dnevni ritem in rutino.

 


 

 
Igra z naravnim materialom

V drugem tednu septembra. se je skupina mlajših preskušala v spretnosti ličkanja koruze, odstranjevanju koruznega zrnja iz storžev, ter igri s samim zrnjem, kjer so se otroci urili v spretnosti fine motorike.

 
Od semena do hrane

V oddelku 5-6 letnikov so za zaključek projekta OD SEMENA DO HRANE iz krompirja, ki so ga pridelali na svojem vrtičku, pripravili pojedino - pomfri.

 

 

 
Ljubljanski grad

Otroci 5-6 letnikov so lepo septembersko vreme izkoristili za svoj izlet in se tako podali na ljubljanski grad. Nekateri izmed otrok so tako tudi prvič okusli vožnjo z mestnim avtobusom.

 

 
Gostovanje v enoti Zelena Jama

Dve skupini otrok 3-4 let so se začasno preselili v enoto Zelena Jama, ker je naša enota v prenovi. Tako so otroci spoznavali to enoto, se družili z drugimi otroki, prav tako pa so se podajali  na krajše izlete v okolico vrtca in tako spoznavali še ta del Ljubljane.

 

   

 
Gostovanje v enoti Zmajčica

Ena skupina otrok je zaradi prenove naše enote gostovala v enoti Zmajčica. Njihova nova igralnica je bila telovadnica, katero so s  pridom izkoriščali.

 

 
Gostovanje v vrtcu Nove Jarše, enota Kekec

Dve skupini otrok sta zaradi prenove naše enote bili začasno preseljeni v vrtec Nove Jarše, enota Kekec. Njihova igralnica je postala telovadnica, katero sta si delili obe skupini. Strokovni delavci so  poskrbeli, da so uživali maksimalno in da so izkoristili vse kar jim je bilo ponujeno.

 

 

 
Spoznavamo polže

Konec septembra so se mlajši otroci odpravili na sprehod ob reki Ljubljanici, kjer so iskali ter opazovali polže. Odnesli so jih v vrtec, kjer so opazovali njihovo gibanje. Igrali smo se s slanim testom in se sprva pomerili kdo je dovolj močan, da nosi kepo slanega testa po igralnici. Kasneje so oblikovali polže ter jim na koncu dodali še pravo polžjo hišico.

 

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 2