MENU - ENOTA VRBA

Resized_20191211_100257600.jpeg
V tednu od 9. do 13.12. so imeli v skupini otrok starih 3-4 leta pasji vrtec. Otroci so s seboj v vrtec pripeljali svoje pasje ljubljenčke. Zanje so skrbeli v različnih kotičkih: kuharski (priprava obrokov), veterinar za male živali (pregledi, poškodbe, bolezni), pasji frizer (kopanje, striženje, krtačenje...), terapevtski kotiček (branje s kužkom). Skupaj so se razgibali na telovadnem poligonu. Za konec sta jih obiskala pes Kaj in njegova lastnica Suzana. Tudi Kaja so popeljali v vse kotičke, kjer so mu veterinarji za male živali pregledali ušesa, zobke, krempeljčke, pri frizerju so ga počesali in uredili, v kuharskem kotičku so spoznali,
...

1_5533.jpg
V dopoldanskem času v tem mesecu je veliko skupin organiziralo druženja za otroke. Skupaj so krasili smrečice, igralnice in hodnike, pekli so piškote s katerimi so se nato sladkali. Ob tem pa so se zabavli s pesmijo in plesom. V čarobnem vzdušju v zatemnjenem prostoru ob pisanih lučkah so poslušali pravljice in glasbo.

1_3600.jpg
Dedek Mraz je obiskal otroke prvega in tretjega niza enote Vrba. Pri najmlajših je najprej pomahal skozi okno, da so si ga lahko ogledali in ga sami povabili medse. Pogumnejši so prišli do njega in potipali njegovo brado, on pa jim je razdelil darila. V skupinah starejših otrok pa se je zadržal dlje, se z njimi pogovoril, poslušal njihove pesmice in odgovarjal na njihova vprašanja. Na koncu je tudi njim razdelil darila.

DSC02891450.JPG
Na vrtčevskem igrišču je v popoldanskem času potekala prireditev za starše in otroke Veseli december na kateri je bil bazar s ponudbo izdelkov otrok in strokovnih delavcev na temo simboli sreče. Sledil je koncert otrok iz skupine strokovnih delavk Maje Pospeh in Renate Stražišar, Vrba benda ter reperja Zlatka. Druženje se je nadaljevalo ob sladkih dobrotah vrtčevske kuhinje, vroči čokoladi in čaju. Vsi prostovoljni prispevki, ki so se zbrali na prireditvi, so bili namenjeni za Sklad vrtca.

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto