MENU - ENOTA VEJICA

1_1600.jpg
V enoti Vejica so za skupine 5-6 letnih otrok pripravili kviz. Tokratna tema so bili prazniki. Vsako skupino sta zastopala dva tekmovalca.

3_2600.jpg
V enoti Vejica je potekal igralni dan. Vse otroke so z žrebom razdelili v tri skupine, ki so si menjavale igralnice. V eni igralnici so se igrali s sipkim materialom, v drugi je bil postavljen poligon, v tretji pa so se igrali z baloni.

1_5600.jpg
V sklopu celoletnega projekta Spoznavajmo Ljubljano si je skupina otrok pod vodstvom vodiča Aleša ogledala mesto. Vodič jim je povedal veliko zanimivih zgodb o nastanku Ljubljane in njeni zgodovini. Ter jih popeljal po ulicah in trgih.

2_1600.jpg
Na tradicionalni fužinski prireditvi Velikanček in pravljična tržnica, ki se je odvijala pred knjižnico Fužine, so sodelovali otroci iz enote Vejica ter Vrba bend. Otroci so se predstavili z eno pesmijo, Vrba bend pa s tremi. Poleg nastopa pa je imel vrtec na tržnici tudi svojo stojnico, na kateri so strokovne delavke prostovoljne prispevke ponujale izdelke otrok in strokovnih delavk.

2_2600.jpg
Skupino otrok strokovnih je obiskal terapevtski pes Kaj s svojo lastnico Suzano. Kaj je bil presenečenje za enega izmed dečkov, ki je praznoval svoj rojstni dan.

1_11600.jpg
Otroci v eni izmed skupin je predlagala, da bi se v decembru spremenili v grajske gospodične in gospodiče. V ta namen so si že prej izdelali ogrinjala, krone, meče in ščite. V njihovem gradu se je pojavil tudi strašni zmaj. Tekom meseca so imeli grajski ples, peko prazničnega peciva, viteške igre...

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto