MENU - ENOTA VEJICA

IMG_3825533.JPG
Na vrtčevskem igrišču je v popoldanskem času potekala prireditev za starše in otroke Veseli december na kateri je bil bazar s ponudbo izdelkov otrok in strokovnih delavcev na temo simboli sreče. Sledil je koncert otrok iz skupine strokovnih delavk Maje Pospeh in Renate Stražišar, Vrba benda ter reperja Zlatka. Druženje se je nadaljevalo ob sladkih dobrotah vrtčevske kuhinje, vroči čokoladi in čaju. Vsi prostovoljni prispevki, ki so se zbrali na prireditvi, so bili namenjeni za Sklad vrtca.

1_1533.jpg
Dedek Mraz je obiskal otroke prvega in tretjega niza enote Vrba. Pri najmlajših je najprej pomahal skozi okno, da so si ga lahko ogledali in ga sami povabili medse. Pogumnejši so prišli do njega in potipali njegovo brado, on pa jim je razdelil darila. V skupinah starejših otrok pa se je zadržal dlje, se z njimi pogovoril, poslušal njihove pesmice in odgovarjal na njihova vprašanja. Na koncu je tudi njim razdelil darila.

IMG_20191113_104437600.jpg
V večini skupin se otroci že pripravljano na prihahajoči mesec. Tako so v eni izmed skupin odločili, da bodo novoletne praznike kraljevsko obarvali. Priprave na praznike so tako začele potekati že sredi novembra, saj so si morali izdelati kraljeva oblačila, krone, ogrlice, meče in ščite.

IMG_1503600.JPG
Eden oddelek iz enote je obiskal galerijo Jakopič, kjer so se udeležili delavnice Pleksimanija in si ogledali razstavo Jakoba Babiča-Pigmalion.

1_8600.jpg
V razvojnem oddelku so v novembru spoznavali vreme. Opazovali in doživljali so ga na sprehodih, v igralnici pa ob različnih dejavnostih podoživljali in hkrati razvijali motoriko govoril in finomotoriko.

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto