MENU - ENOTA VEJICA

rolanje_1480.jpg
V oktobru je skupina 24ih otrok po programu Mali sonček izvedla tečaj rolanja. Tečaj sta vodila vaditelja rolanja Klemen Krenker in Suzana Škorjanec.

policist_1480.jpg
Eno izmed skupin otrok je obiskal policist s policijske postaje Moste. Namen obiska je bil predstavitev policijske opreme in varnega obnašanja v prometu. Tako so si ogledali policijsko opremo, policijsko vozilo in se nato skupaj odpravili tudi na sprehod po Fužinah.

20191002_100656480.jpg
Skupino otrok je v sklopu projekta Moj prijatelj ima štiri tačke obiskal kuža Kaj s svojo lastnico Suzano. Skupaj so se odpravili na sprehod proti Golovcu. Otroci so jima pokazali, kako varno prečkajo cesto, Kaj pa jim je pokazal nekaj trikov, ki sta se jih naučila s Suzano.

Tabor_3480.jpg
Na tridnevni tabor na Debeli rtič je odšlo 36 otrok. Na taboru so spoznavali, raziskovali in občudovali obmorsko okolje ter uživali v kopanju v notranjem bazenu letovišča.

1_3427.jpg
V tem tednu so na ravni enot Vrba in Vejica potekale skupne načrtovane dejavnosti.
Tako so strokovni delavci organizirali menjavo igralnici, kjer so se otroci odšli igrat v sosednjo igralnico, obiskali so nas gasilci iz PGD Bizovik, kateri so otrokom predstavili svoj poklic in njihovo vozilo, katerega so si lahko ogledali čisto od blizu, preizkusili pa so se lahko tudi v brizganju z brizgalno cevjo.
Vse skupine otrok od dveh let dalje so se odpravile na krajše ali daljše pohode, glede na njihovo starost in sposobnost. Tako so eni odšli do fužinskega gradu, drugi do obvoznice, spet drugi do Golovca, ali pa na Blažev grič. Skupine 5-6 letnih otrok in razvojni oddelek iz enote Vejica so
...

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto