Odprtje vrtca – Obvestilo

OBVESTILO ZA STARŠE
Ob ponovnem odprtju vrtca vam pošiljamo nekaj obvestil o prihodu otrok v vrtec z dnem 26.1.2021.
Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa COVID 19 vrtec še naprej opravlja svojo vzgojno izobraževalno dejavnost v skladu s priporočili NIJZ in usmeritvami MIZŠ.
Prihodi in odhodi otrok v vrtec bodo večinoma še naprej potekali iz zunanjih strani igralnic (s terase, atrija ali igrišča) zaradi večjega zagotavljanja varnosti pred okužbo. Ob prihodu in odhodu otroka iz vrtca upoštevajte fizično razdaljo (1,5 –2m) do drugih staršev in zaposlenih in se ob prevzemu otrok ne zadržujte na terasah in igriščih vrtca. Pri predaji otroka so maske obvezne, enako v notranjih prostorih vrtca (npr. uvajanje otroka).
V vseh igralnicah bomo skušali zagotavljati prisotnost strokovnih delavcev od 7.00 do 16.00 ure. Poskrbeli bomo za to, da se oddelki med seboj ne bodo združevali. Ker nekateri zaposleni koristijo status varstvo otroka 4. in 5. razreda, zaradi bolniških odsotnosti in drugo, se ne obvezujemo, da bo v oddelku otroka matični vzgojitelj ali vzgojitelj pomočnik vzgojitelja.
V tem času, ko svoja vrata ponovno odpirajo šole in vrtci je zelo pomembno, da v vrtec vstopajo samo zdravi otroci. Vsako bolezensko stanje otrok redno javljajte strokovnim delavcem.
Otrokom do preklica še vedno ni dovoljeno nošenje igrač, razen nujno potrebnih »ninic« pri najmlajših. V vrtcu se bomo vsi zaposleni trudili z doslednim izvajanjem higienskih ukrepov in upoštevanjem drugih priporočil.
Otrokom bomo skušali zagotoviti varno okolje, obenem pa tudi prijetno bivanje in igro v vrtcu.
Želimo vam miren in prijeten prehod v vrtčevsko okolje.
Kolektiv vrtca in ravnateljica Katarina Alič

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto