promo
DogodkiDRSANJE

Za skupine 5-6 letnih otrok je bilo od 22.1. do 29.1.2019 organiziran tečaj drsanja. Potekal je v Ledeni dvorani v Zalogu. Tečaj je izvajalo društvo Lucky Luka in se ga je udeležilo 59 otrok iz treh skupin. Zadnji dan tečaja so si starši lahko ogledali kako spretni so otroci na drsalkah...

 

Galerija>>

 
ZIMSKE RADOSTI

Zima nam je postregla z belo odejo in tako so otroci uživali v zimskih radosti kot so izdelovanje snežakov, kepanje, sankanje...

 

 
AMBASADORJI NASMEHA

Otroci so tokrat v sklopu projekta spoznavali konja. Spoznali so kakšno opremo potrebujemo za skrb konja, kakšen je konj in kako pravilno skrbimo za njega.

 

 
GLEDALIŠKE PREDSTAVE in PRAVLJIČNE URICE

V pravljičnem mesecu je tudi čas za pravljice in zgodbice v takšnih in drugačnih oblikah. Tako so si skoraj vse skupine v tem mesecu ogledale kakšno predstavo. Naj si bo ta izvedena iz strani strokovnih delavk ali pa poklicnih igrlacev v gledališču. Tako je bilo mogoče videti : A veš, koliko te imam rad, Kdo je napravil Vidku srajčico, Vila Malina, Delo naj živi ... Otroci nekterih skupin pa so se udeležili pravljičnih uric v knjižnici Fužine.

 

 
OŠ NOVE FUŽINE

OŠ Nove Fužine je povabila skupine 5-6 letnih otrok, da si ogledajo generalko njihove novoletne prireditve za starše, ki jo pripravljajo tudi ob 30. obletnici šole.

 

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 6