MENU - ENOTA ZMAJČICA

IMG_9440240.JPG
Ker je bilo v vrtcu organizirano varstvo otrok samo za nujne primere je bilo v skupinah prisotno manjše število otrok. Naši skupini so se pridružili trije otroci iz skupine Mavrice. Skupaj smo se zabavali, igrali, ustvarjali in
...

IMG_1834240.JPG
Meseca oktobra smo uživali in se zabavali pri gibalnih in umetniških dejavnostih.
Razvijali smo gibalne sposobnosti, spoznavali smo glasbene inštrumente in uživali v packanju in slikanju s prstki in barvami.
Prvič smo
...

IMG_1093240.JPG
V oktobru smo izkoristili lepo jesensko vreme, nabirali listke, z njimi likovno ustvarjali, se igrali, izdelali jesenska drevesa in sovice.
Trije otroci so praznovali rojstni dan, pripravili smo jim ples in igro z
...

2240.jpg
V mesecu oktobru smo premagovali ovire čez elastiko in polivalentne blazine. Igrali smo se z barvo. Nekaterim tovrstna izkušnja z barvo ni bila všeč. Veliko časa smo preživeli na prostem.

3240.jpg
V mesecu septembru se je uvajalo 9 zvezdic. Uvajanje ob prisotnosti staršev je potekalo umirjeno, v prijetnem in sproščenem vzdušju. Kasneje se je potočila tudi kakšna solzica, ki pa se je ob crkljanju hitro posušila.

4240.jpg
V začetku meseca smo uvajali nekaj novincev. Igrali smo se z jesenskim materialom in likovno ustvarjali. Enota Zmajčica je v telovadnici gostila otroke iz vrtca Miškolin. V zahvalo so nam pripravili predstavo in zapeli nekaj
...

3240.jpg
Meseca septembra smo prvič prestopili prag vrtca. Nekaj časa so se z nami igrale mamice ali očki. Zdaj se igramo s Sašo in Nino. Vsak dan smo bolj pogumni, raziskovalni in veseli.

Prijava

Kontakt z nami

Vzgojno izobraževalni zavod
Vrtec Zelena jama

  • Zvezna 24, Ljubljana
  • [01] 5206 710
  • [01] 5206 705
  • vrtec@zelenajama.si

Uradne ure

  • Ponedeljek do Petek08:00 - 15:00
  • Sobota, NedeljaZaprto
  • PraznikiZaprto